Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، از نظر منظر شهری سیمای شیراز آسیب دیده است؛ برخی بانک‌ها و ادارات تخریب شده‌اند و در برخی مناطق اثری از علائم شهری مانند چراغ‌ها و تابلوهای راهنمایی و رانندگی مشاهده نمی‌شود. بیش از همه مبلمان شهری شیراز آسیب دیده و برخی از آسیب‌ها نیز چنان زمان‌بر است که شاید تا مدت‌ها به حال‌وروز نخست بازنگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجم آسیب‌ها به ویژه در غرب و جنوب شیراز بیشر از جاهای دیگر استان است و به عنوان مثال در مسیر بولوار عدالت، از برخی بانک‌ها تنها ساختمانی فروریخته بر جای مانده ‌و ایستگاه اتوبوس سالمی به چشم نمی‌خورد.

گرچه نیروهای خدماتی، پاکسازی خیابان‌ها و معابر و کوچه‌ها را شتاب بخشیده‌اند، اما شهر همچنان چهره آسیب‌دیده‌ای دارد و در برخی مناطق نیز نیازمند بازسازی و هزینه‌های فراوان است.

خسارت صدها میلیاردی به شهرداری شیراز

آنچه در شیراز مشهود است، در مناطق غربی شهر مانند بلوار دکتر شریعتی (معالی‌آباد) و برخی مناطق پیرامونی شهر شیراز همچون مناطق جنوبی، میزان گستردگی آسیب‌ها و خسارات، قابل توجه است.

از سوی دیگر، روایت‌های مختلفی از میزان خسارات وارده به شهر اعلام شده است؛ از یک سو سینا بنی‌زمانی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر معتقد است: «بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان به تاسیسات شهری شیراز خسارت وارد شده است» و از سوی دیگر ابراهیم صبوری نایب‌رئیس شورا اعلام کرده که «طبق یک برآورد سرانگشتی بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان به شهرداری شیراز خسارت وارد شده است.» اما خسارت وارده به شهر شیراز و برخی شهرهای دیگر استان در پی حوادث اخیر چه بوده و برآوردها از میزان ریالی این خسارات چقدر است؟

تخریب حدود200 بانک و 20 پمپ‌بنزین در فارس

در همین رابطه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس در گفت‌وگو با ایلنا با اشاره به خسارت‌های وارده در پی حوادث اخیر می‌گوید: در شهرهای شیراز، صدرا، نورآباد و کازرون نزدیک به 200 بانک تخریب شده و 20 جایگاه سوخت نیز از بین رفته است.

به گفته محمود رضایی کوچی، تجهیزات عمومی شهری مانند تابلوهای راهنمایی و رانندگی، ایستگاه‌های تاکسی و اتوبوس و در برخی نقاط ایستگاه‌های مترو، اموال عمومی مردم و برخی ادارات نیز دچار آسیب شده‌اند. رضایی کوچی با بیان اینکه برآوردها از میزان خسارات ریالی این آسیب‌ها هنوز مشخص نشده است، می‌افزاید: در حال حاضر در حال بازسازی نقاط آسیب‌دیده استان هستیم.

معالی‌آباد، صدرا  بیشترین آسیب را داشته‌اند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس در ادامه با تأکید بر روند عادی شرایط استان، خاطرنشان می‌کند: جایگاه‌های سوخت و سی‌ان‌جی هم‌اکنون در شرایط عادی و در حال عرضه خدمات به مردم هستند و هیچ مشکلی بابت سوخت‌رسانی در استان وجود ندارد.

محمود رضایی کوچی با اشاره به شرایط عادی فعالیت دستگاه‌ها و ادارت استان می‌افزاید: شهرداری شیراز و شهرداری صدرا نیز تمامی خدمات شهری مانند حمل‌ونقل عمومی، مترو، اتوبوس، تاکسی، نظافت شهری، جابه‌جایی زباله و... را انجام می‌دهند.

رضایی کوچی  با بیان اینکه حمل‌ونقل کالا نیز به صورت روان انجام می‌شود، می‌افزاید: بولوار دکتر شریعتی (معالی‌آباد)، برخی مناطق شهر صدرا و برخی نقاط پیرامونی شهر شیراز بیشترین آسیب‌ها را در پی حوادث اخیر دیده‌اند.

هنوز میزان ریالی خسارات وارده به شهرداری مشخص نیست

در همین رابطه سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در گفت‌وگو با «ایلنا » درباره میزان خسارات وارده به شهر شیراز در پی حوادث اخیر می‌گوید: درباره میزان ریالی خسارات وارده به شهر هنوز به جمع‌بندی نرسیده‌ایم و در حال ارزیابی خسارت‌ها هستیم.

 سعید نظری با اشاره به اینکه شورای اسلامی شهر شیراز چهارشنبه گذشته در جلسه با شهرداران مناطق و رؤسای سازمان‌های خدمات‌رسان مانند اتوبوس‌رانی، پسماند و...، ارزیابی اولیه‌ای از میزان خسارات وارده به شهر انجام داده است، می‌افزاید: اداره کل حقوقی شهرداری شیراز نیز کانون کارشناسان رسمی دادگستری را مأمور به ارزیابی میزان دقیق خسارات وارده به شهر کرده است.

نظری با بیان اینکه میزان خسارات دقیق ریالی نیازمند ارزیابی و زمان بیشتری است، می‌گوید: باید به شهرداری فرصت داد تا این ارزیابی را انجام دهد و به شورای شهر ارائه کند.

روند بازسازی شیراز طی دو ماه آینده به پایان خواهد رسید

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز در ادامه با تأکید بر اینکه شهرداری بازسازی مناطق آسیب‌دیده را از همان هفته گذشته آغاز کرده است، می‌افزاید: بر اساس برآوردها، بیشترین میزان خسارت‌ها مربوط به شهرداری منطقه 9، شهرداری مناطق 4 و 5، تابلوهای راهنمایی و رانندگی، دوربین‌های راهنمایی و رانندگی، فضای سبز، و هچنین برخی خودروهای شهرداری و سازمان آتش‌نشانی  است.

 سعید نظری با اشاره به گستردگی مناطق خسارات‌دیده، می‌افزاید: روند بازسازی شهر شیراز طی دو ماه آینده به پایان خواهد رسید.

گزارش: دانیال طهماسبی نژاد

منبع: ایلنا

کلیدواژه: شیراز افزایش قیمت بنزین در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۲۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مرکز پژوهش‌های مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۳ به دولت در مورد سهمیه‌بندی بنزین پیشنهادی ارائه کرد که بر اساس آن دولت باید از خردادماه سال آینده به سرپرست خانوارهای فاقد خودرو به ازای هر نفر، ماهانه ۱۵ لیتر سهمیه بنزین اعطا کند که این سهمیه از محل حذف سهمیه خانوارهای دارای سه خودرو و بیشتر تامین می‌شود.

ایلنا نوشت: فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشورهای دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالاها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902069

دیگر خبرها

  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب جهت بررسی خسارات حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • خطرناک‌ترین استان‌های ایران در میزان «فرونشست»
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • فراشبند همچنان صدر نشین ثبت بارش های بهاری
  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • دغدغه مردم زیرکوه در خصوص تخریب قنوات و جاده‌ها ویژه پیگیری می‌شود
  • ثبت بیشترین میزان بارندگی در رومشکان
  • خسارت ۱۰۰۰ میلیاردی بارش‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب کرمان
  • پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه