Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس مدیر عامل شرکت آبفای شیراز تاکید کرد که اجرایی شدن و تلاش برای تکمیل پروژه خط انتقال آب از مخزن دوکوهک به ابتدای معالی‌آباد، ارتباطی با خطوط انتقال آب از سد درودزن به مخزن معالی‌آباد و شیراز ندارد.

بهمن بهروزی در گفت و گو با ایسنا و با تاکید براینکه، انتشار خبری مبنی بر نهایی شدن خط انتقال آب از درودزن به مخزن معالی‌آباد شیراز، هم اشتباه برداشت خبرنگار و هم به نوعی اشتباه در انتقال خبر بوده است، گفت: اجرای خط انتقال آب از سد درودزن به شیراز، وظیفه سازمان آب منطقه‌ای فارس بوده و در حیطه اختیارات شرکت آبفای شیراز قرار ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: فاز یک خط انتقال آب از سد درودزن به شیراز، تابستان امسال و توسط سازمان آب منطقه‌ای فارس اجرا و براساس آن میزان ۷۵۰ لیتر بر ثانیه، آب به مخزن دوکوهک رسید و پس از آن با مدیریت شرکت آبفای شیراز، با استفاده از خطوط و زیرساخت‌های موجود، برای تقویت تامین آب شهرستان شیراز استفاده شد.

بهروزی خاطرنشان کرد: بخشی از پروژه خط انتقال آب از درودزن به شیراز، در محدوده مخازن دوکوهک و معالی‌آباد، از سوی سازمان آب منطقه‌ای فارس و به طول ۱۴.۵ کیلومتر با استفاده از لوله‌های با قطر ۱۴۰۰ میلی‌متر فولادی، اجرایی خواهد شد.

او با تاکید براینکه اجرای خط انتقال ۶۰۰ میلی‌متری شرکت آبفای شیراز، هیچ ارتباطی با خط انتقال ۱۴۰۰ میلی‌متر فولادی حد فاصل مخازن دوکوهک و معالی‌آباد شرکت آب منطقه‌ای فارس ندارد، گفت: پروژه اجرایی شده از سوی آبفا، به طول ۱۶.۵ کیلومتر بوده و هدف از آن ابتدا، ایجاد امکان بهره‌برداری از ۱۴ چاه آب موجود در دوکوهک، تقویت خطوط آبرسانی موجود و کمک به تامین آب موردنیاز شهرک‌های پائین‌دست معالی‌آباد و در نهایت کمک به ذخیره آب در مخزن معالی‌آباد است.

بهروزی با یادآوری اینکه خط مذکور از مخزن دوکوهک تا حوضچه موجود در پُل معالی‌آباد آغاز شده و بخشی از آن باقی مانده است، گفت: مسیر احداث این پروژه با مسیر اجرای خط انتقال آب مخزن دوکوهک به مخزن معالی‌آباد توسط شرکت آب منطقه‌ای فارس تنها در یک قسمت مشترک بوده و از نقطه‌ای مجزا می‌شود.

مدیرعامل شرکت آبفای شیراز با بیان اینکه هم اینک ۱۴ چاه آب تجهیز شده این شرکت در منطقه دوکوهک، خاموش و از مدار خارج است، گفت: یکی از مهمترین اهداف اجرای پروژه ۱۶.۵ کیلومتری خط انتقال ۶۰۰ دوکوهک به معالی‌آباد، وارد مدار کردن آن ۱۴ چاه و تقویت وضعیت تامین آب شرب مشترکان است.

بهروزی با بیان اینکه، انتشار خبری مبنی بر اتمام خط انتقال آب سد درودزن به شیراز در بهمن‌ماه، موجب برداشت‌های اشتباهی نزد عموم مخاطبان شده است، لزوم بررسی دقیق حواشی اخبار توسط رسانه و دقت نظر بیشتر تامین کنندگان اطلاعات خبری را خواستار شد و گفت: ما امیدوار هستیم که با نهایی شدن پروژه ۱۶.۵ کیلومتری خط انتقال آب از مخزن دوکوهک به معالی‌آباد، نیاز آبی مشترکان مستقر در شهرک‌های جوادیه، آرین، دینکان و مناطق مسکونی پائین دست محدوده معالی‌آباد را خصوصا در فصول گرم سال که مصرف افزایش می‌یابد، تامین کنیم.

مدیرعامل شرکت آبفای شیراز همچنین گفت: آب تامین شده از محل فاز یک خط انتقال درودزن به مخزن دوکوهک به میزان ۷۵۰ لیتر برثانیه، با استفاده از زیرساخت‌های موجود یعنی خطوط انتقال ۴۰۰ و ۵۰۰ میلی‌متر این شرکت، برای تامین نیاز آبی بخشی از شیراز مورد استفاده قرار گرفته است.

بهروزی گفت: ۱۵۰ لیتر بر ثانیه این آب به شهر صدرا منتقل و زمینه رفع نیاز آبی مشترکان این منطقه را در تابستان گذشته، فراهم کرد و ۶۰۰ لیتر بر ثانیه هم با استفاده از زیرساخت‌های موجود، به شهرک‌های شمالغرب و شمال شیراز منتقل و موجب کاهش قابل توجه تنش‌های آبی در فصل گرم سال شد.

مدیرعامل شرکت آبفای شیراز گفت: تکمیل پروژه خط انتقال مخزن دوکوهک به معالی‌آباد نیز، علاوه بر زمینه‌سازی برای وارد مدار شدن ۱۴ چاه موجود در منطقه دوکوهک، زیرساخت انتقال آب آن مخزن به نقاط مختلف شیراز را به نحو مطلوبی تقویت خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی خط 2 انتقال آب درودزن به شیراز شرکت آب و فاضلاب شیراز سازمان آب منطقه ای فارس شرکت آبفای شیراز آب منطقه ای فارس درودزن به شیراز خط انتقال آب سد درودزن شرکت آب ۱۴ چاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۵۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، «ارسلان رحیمی» امروز (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت) در نشست خبری با بیان اینکه سرقت از خطوط همیشه وجود داشته و مسئله اصلی صدماتی است که به نفرات و محیط زیست وارد می‌شود، گفت: در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز داشتیم که ۳۵ مورد به برداشت رسیده بود در حالی که در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز به ۴۱ مورد رسیده است که ۲۵ مورد انشعاباتی بوده که به برداشت نرسیده است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱ انتقال نفت و فرآورده از مسیر خطوط ۱۳۲ میلیارد لیتر بود، رقم انتقال از خطوط در سال ۱۴۰۲ به ۱۳۷ میلیارد لیتر رسیده که از این میزان ۷۱ میلیارد لیتر انتقال نفت و ۶۶ میلیارد لیتر فراورده نفتی منتقل شده است.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران گفت: انتقال فرآورده با خط لوله حدود یک میلیارد دلار برای کشور ارزش افزوده دارد، چنانچه اگر بخواهیم ۱۳۷ میلیارد لیتر را با نفتکش انتقال دهیم، نیازمند ۵.۵ میلیون نفتکش هستیم و هر نفتکش هر مسیر رفت و برگشت را ۱۲۰۰ کیلومتر طی می‌کند که مصرف گازوئیل آن‌هم به طور میانگین برابر ۳۸ لیتر در هر صد کیلومتر خواهد بود که اگر بخواهیم با نفتکش نفت و فرآورده‌های نفتی را انتقال دهیم، نیازمند ۲.۵ میلیارد لیتر گازوئیل هستیم.

وی گفت: هم اکنون ۸۰۰ میلیون لیتر سوخت برای انتقال مصرف می‌کنیم؛ بنابراین با این کار ۱.۷ میلیارد لیتر سوخت صرفه‌جویی می‌شود که برابر با یک میلیارد دلار خواهد بود.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران افزود: خط لوله گوره جاسک هدف اصلی‌اش صادراتی بود و این موضوع در اساسنامه آن ذکر شده است. این پروژه مربوط به شرکت ملی نفت بوده و یک انشعاب این خط لوله، نفت خام بندرعباس را تأمین خواهد کرد.

رحیمی ادامه داد: ۳.۸۵۰ میلیارد سوخت به نیروگاه‌ها تحویل داده شد. در زمینه جلوگیری از قاچاق و انشعاب از خط لوله نیز دو راهکار استفاده از پهپاد و فیبر نوری را مدنظر داریم.

وی گفت: در سال جدید حدود ۱۰۰۰ کیلومتر به خطوط لوله کشور افزوده خواهد شد که اصلی‌ترین آنها خط لوله ۲۶ اینچی رفسنجان به بندرعباس، خط لوله تبریز به ارومیه و خط لوله ۲۲۸ کیلومتری رفسنجان به یزد و خط لوله نظامیه اهواز به اندیمشک خواهد بود.

 

دیگر خبرها

  • اتصال خط انتقال مخزن و ایستگاه پمپاژ مجتمع ارسی خوی
  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • یک روز با «کارگران» شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران
  • ۲۵ فقره سرقت موفق از خطوط لوله نفت در سال ۱۴۰۲
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • انشعاب گیری خط دوم آبرسانی سد درودزن به شهر صدرا انجام شد
  • برگزاری نشست تعاملی مدیران شرکت ملی انتقال گاز ایران و مخابرات منطقه خوزستان